Politica de retur

Incercam in permanenta sa postam fotografii si descrieri cat mai exacte ale produselor de pe site, insa daca un produs chiar te nemultumeste, acesta poate inlocuit sau returnat.
Legislatia romana prevede: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
Daca te decizi sa returnezi un produs, iata ce trebuie sa faci:

  • Ne trimiti un e-mail la adresa contact@eoasis.ro in care ne spui numarul comenzii si ce produse vrei sa returnezi.
  • In termen de 14 zile de la livrare, te rugam sa ne trimiti produsele prin curierat rapid, in aceeasi stare in care au fost expediate catre tine: fara alterari ale conditiei initiale a produselor, in ambalajul original, insotite de documentele aferente. Evident, daca aceste conditii nu sunt respectate, ne rezervam dreptul de a refuza returul.
  • Plata returului va fi efectuata de tine (atat in cazul returnarii de bani, cat si in cel al schimbarii produselor cu altele) si nu vom accepta colete cu plata ramburs.
  • In cazul in care doresti inlocuirea unui produs cu altul din aceiasi categorie, trebuie doar sa ne comunici acest lucru si iti vom expedia un produs similar.
  • Daca doresti un alt produs, diferit de ce cel initial, acest lucru este posibil prin achitarea eventualei diferente de pret.
  • Daca vrei sa primesti banii inapoi, ti-i vom inapoia in maxim 14 zile de la primirea si acceptarea returului.